lakka_kuvat_1200px_17

Lattiatasoitteet

Lakka Lattiatasoitteet ovat sisätiloissa betonilattioiden tasoittamiseen tarkoitettuja tuotteita. Poikkeuksena Yleistasoite 200, joka soveltuu myös muille materiaaleille. Itsetasoittuva 100 ja Yleistasoite 200 -lattiatasoitteet voidaan levittää joko käsin tai pumppaamalla.

Lattiatasoite PFS 1700 on vähäpölyinen itsestääntasoittuva ja korkealujuuksinen lattiatasoite kaikille alustoille, joilta vaaditaan kovaa kulutuskestävyyttä. Tuotteella saadaan aikaan mattovalmis pinta, joka on nopeasti päällystettävissä.

Vähäpölyinen, pumpattava, helposti leviävä ja työstettävä UFS 310 Rapid on nopeasti päällystettävissä.

Lattialämmitystasoite 400 on suunniteltu käytettäväksi betonilattioihin, joissa on lattialämmitys. Karkeatasoite 500 ja Karkea lattiamassa 600 käyvät oikaisuihin, täyttöihin ja kallistusten tekemiseen.

UUTUUS Linjasaneerausmassa LSM 700 sementtisideaineinen lattiatasoite betonipinnoille kuiviin, kosteisiin ja märkätiloihin. Erinomainen lattiaremontteihin sekä kaatojen tekemiseen märkätiloissa, yhdellä työvaiheella mahdollista saada vedeneristettävä pinta.

Kaikilla Lakka –lattiatasoitteilla on M1 –rakennusmateriaalin päästöluokitus. Lakka –lattiatasoitteet ovat ammattilaisen tuotteita, joita maallikkonakin käytät sujuvasti kotiremonteissa.

Lakka päästöluokitus M1

Vedeneristyksen asennuspöytäkirjan löydät täältä.