Lakka logo Lakan Betoni oy

Yritys

Lakka Kivitalot ovat tärkeä osa perheyrityksen strategiassa

Lakka Kivitalot ovat osa Lakan Betoni Oy:tä, yritystä, jonka Ahti Lakka perusti vuonna 1965. Suomalaisen perheyrityksen perinteet ovat säilyneet sukupolvelta toiselle ja yrityksen omistus on edelleen suvun hallussa. Yhtiön hallituksessa omistajaa edustavat perheeseen kuuluvat hallitusammattilaiset. Hallituksen puheenjohtajana toimii Heikki Bergholm. Yrityksen operatiivisesta johdosta vastaa toimitusjohtaja Pertti Halonen. Vakavarainen yritys kuuluu luottoluokitukseltaan kansainvälisen luokituslaitos Dun & Bradstreetin laatiman luokituksen mukaan AA-luokkaan.

Energiatehokasta ja modernia rakentamista

Lakka Kivitalot -runkomateriaalit valmistetaan nykyaikaisissa tehtaissa Lopella ja Joensuussa. Tuotteita ja tuotantotekniikkaa kehittäessään yritys on halunnut perehtyä suomalaisten kuluttajien tarpeisiin ja löytää ratkaisuja, jotka on tehty elämää ja viihtymistä varten. Suunnittelutyön tuloksena syntyneet Lakka Kivitalojen edistykselliset rakenneratkaisut edustavat energiaa säästävää rakentamista parhaimmillaan.

Tärkeä osa yrityksen tulevaisuutta

Lakka Kivitalot on määritelty keskeiseksi osaksi Lakan Betoni Oy:n yritysstrategiassa. Yritys uskoo rakentamisen ja rakennustekniikan suotuisaan kehitykseen ja haluaa olla mukana tarjoamassa luotettavia kivirakentamisen ratkaisuja jatkossakin.

Lakan Betoni Oy on pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen.

 

www.lakkakivitalot