Laura Seppänen

Laura Seppänen Design Agency, Helsinki

Merimiehenkatu 22, 00150 Helsinki

http://www.lauraseppanen.com/
https://www.instagram.com/laurajuulia/

Puhelin 041 549 5549
info@lauraseppanen.com

Laura Seppänen

Laura Seppänen Design Agency on erikoistunut kotien yksityiskohtaiseen sisustussuunnitteluun. Erilaisia palvelukokonaisuuksia löytyy konsultaatioista kokonaisvaltaiseen projektinhallintaan. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa suunnitteluprosessin kaikki vaiheet urakoitsijan valinnasta kalusteiden hankintaan. Tutustu projekteihin alla olevista linkeistä.

Alla muutama vinkki kivitalon sisustamiseen, joilla pääset alkuun. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat ammattilaisen apua sisustusasioissa!

Suuret linjat kuntoon

Aloita sisustuksen suunnittelu talon isoimmista pinnoista, kuten lattia, seinät ja katto. Sen jälkeen siirry keittiön, kylpyhuoneiden sekä kiintokalustuksen suunnitteluun. Näin kokonaisuudesta tulee eheä ja eteen tulevien sisustusvalintojen tekeminen on luotujen raamien sisällä helpompaa.

Tutustu eri materiaaleihin

Kivitaloa sisustettaessa on hyvä pitää mielessä tilan akustiikka, tämä saavutetaan monipuolisella materiaalipaletilla. Kotiin voi tuoda lämpöä ja pehmeyttä erilaisilla puupinnoilla, verhoilluilla kalusteilla tai suurilla matoilla. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa ja laadukkaat materiaalit takaavat pidemmän käyttöiän tavaroille. Puu ja kivi muodostavat yhdessä toimivan parin.

Värien merkitys

Kodin värikartta tulee olla asujansa näköinen. Pohdi värien merkitystä tilan kannalta, missä huoneissa halutaan rauhottua, missä tiloissa taas kaivataan piristystä ja energiaa. Sameat, murretut sävyt toimivat isoilla pinnoilla, tehostevärejä taas voi tuoda pienempiin sisustuselementteihin kuten kalusteisiin ja tekstiileihin.

Kalustuksen kerroksellisuus

Rakenna kalustuksesta väritykseltään sekä muotokieleltään yhteneväinen kokonaisuus, jolloin huonekalut voivat vapaasti seikkailla huoneesta toiseen. Yhdistele rohkeasti eri sisustustyylejä ja valitse kotiisi designklassikkojen rinnalle sinulle tärkeitä vintageaarteita. Näin saat kivitaloosi yllätyksellistä kerroksellisuutta.

Valaistus

Parhainkaan sisustus ei pääse oikeuksiinsa ilman kunnollista valaistusta. Pyri muunneltaviin valaistusolosuhteisiin erilaisten valonlähteiden sekä himmentimien avulla. Sijoittele tilaan yleisvalon lisäksi reilusti tunnelmavaloja.