Sisustussuunnittelu

Sisustus tekee talosta kodin. Jos aika tai oma näkemys sisustusasioissa ei riitä, kannattaa turvautua ammattilaisen apuun. Jo muutaman tunnin sisustuskonsultaatio auttaa monesti selkeyttämään ajatuksia oikeaan suuntaan sisustusmateriaalien ja tyylisuunnan valinnassa. Halutessasi sisustussuunnittelija hoitaa uuden kotisi sisustamisen alusta loppuun.

Lakka Kivitalojen rakentajaetuna saat yhteistyökumppaneiltamme sisustussuunnittelukonsultaatiot ja -palvelut Lakka -rakentajahinnoin. Tutustu suunnittelijoihin ja heidän vinkkeihin kivitalon sisustamisesta.

Laura Seppänen Design Agency, Helsinki

Laura Seppänen

http://www.lauraseppanen.com/
https://www.instagram.com/laurajuulia/

”Olen erikoistunut kotien yksityiskohtaiseen sisustussuunnitteluun. Erilaisia palvelukokonaisuuksia löytyy konsultaatioista kokonaisvaltaiseen projektinhallintaan. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa suunnitteluprosessin kaikki vaiheet urakoitsijan valinnasta kalusteiden hankintaan. Tutustu projekteihin alla olevista linkeistä.”

Lauran vinkit kivitalon sisustamiseen sekä kuvia sisustuskohteista >>

 

Maija Rasila, Sisustuksen Koodi Oy, Turku

 Maija Rasila

http://www.sisustuksenkoodi.fi/
https://www.instagram.com/pihkala/

Työssäni autan asiakkaita niin pienten kuin suurempienkin sisustusvalintojen kanssa. Pyrin luomaan ajattomia, laadukkaita ja toimivia koteja, joissa on helppo viihtyä. Päivätyöni ohella kirjoitan myös suosittua Pihkala-blogia, jossa keskitytään skandinaaviseen sisustukseen ja arjen kauniisiin asioihin.” 

Maijan vinkit kivitalon sisustamiseen sekä kuvia sisustuskohteista >>

 

Niina Riihimäki, Suunnitteluhuone Riihimäki, Tampere

Niina Riihimäki

http://www.suunnitteluhuone.fi/

”Tarjoan Pirkanmaan alueella asiantuntevaa tila- ja sisustussuunnittelua. Suunnittelukokonaisuus voi koostua jostain yksittäisestä suunnittelun osa-alueesta tai se voi olla kokonaisvaltainen suunnitteluprojekti kattaen kaikki sisustussuunnittelun osa-alueet. Suunnittelu perustuu aina asiakkaan omiin toiveisiin ja tarpeisiin, sekä esimerkiksi projektille asetettuun budjettiin.”

Niinan vinkit kivitalon sisustamiseen sekä kuvia sisustuskohteista >>