Anturamuotit ja ponttiharkot samassa paketissa

Kaikki alkaa aina suunnittelusta ja siitä lähtökohdasta, että perustusten tulee olla kunnossa. Arkkitehdit ja suunnittelijat arvostavat suunnittelun nopeutta, helppoutta ja loppuasiakkaalle syntyviä kustannussäästöjä. Yllättäen samat kriteerit pätevät myös nykyaikaisen rakentajan vaatimusmäärittelyihin. Ja kappas, on olemassa yksi tuote, jolla kaikki edellä mainitut hyödyt saavutetaan – se on Lakka-perustuspaketti.
Perustuspakettiin kuuluu Lakka Anturamuottien lisäksi Lakka-ponttiharkot sekä laastit, eli kaikki tarvittava. Yksi Lakka-anturamuotti on viisi metriä pitkä valmisanturamuotti, joka sisältää perusraudoituksen.

Lakka-perustuspaketti on helpompi ja kustannustehokkaampi valinta

Lakka-anturamuottien tuoma kustannussäästö on pientaloissa jopa yli 20 %. Anturamuotit toimitetaan sisäkkäin pinottuina suoraan työmaalle, jolloin ne eivät tarvitse isoa varastotilaa eivätkä hankalia sääsuojia. Anturamuottien asennus tapahtuu ilman muottipuutavaraa, joten anturoihin jäävistä homehtuvista puuosista ei ole riskiä. Lakka-anturamuotit vähentävät lisäksi oleellisesti raudoitustyötä, eikä niihin liity purkutyötä tai purkujätteen käsittelymaksua.

Lakka-anturamuottien asennus aloitetaan aina anturalinjojen mittaamisen ja sijainnin merkitsemisen jälkeen. Asennus itsessään on sekin tehty mahdollisimman helpoksi; siihen tarvitaan vain mitta, merkitsemiskynä, pulttisakset, puukko sekä raudoittajan sidontakoukku ja sidelankaa.