Pihakivi, joka ei jätä kylmäksi – Lakka Loimukivet ovat uudistuneet.

Lakan ainutlaatuinen Loimukivet-mallisto on saanut uuden hieman vaaleamman jäsenen; uudet ruskea-valkoiset Loimukivet ovat maanläheisiä, mutta samalla moderneja pihakiviä, joiden avulla pihan polut, kaarteet ja kauniit kuviot nousevat ansaitsemaansa arvoon.

Kotini on linnani – ja Loimukivet ovat linnani punainen matto.

Lakka Loimukivet ovat kauniisti muotoiltuja pihan käyttöelementtejä, joiden esteettinen kuvio rakentuu kolmen eri kokoisen kiven graafisesta muodostelmasta. Kivet on ladottu valmiiksi kuvioiksi lavalle, joten asennus on helppoa. Pihakivet voi myös asentaa koneellisesti, joka nopeuttaa asennusta entisestään. Loimukivet voidaan asentaa myös seka- tai riviladontana. Sekaladonta tekee pinnasta epäsäännöllisen, mutta tasapainoisen. Sekaladonta on erinomainen vaihtoehto pihoille ja aukioille, joilta on kulkua useisiin suuntiin. Linjakkaassa riviladonnassa kolmen erikokoisen kiven avulla on mahdollista muodostaa monta eri leveyttä kiviä leikkaamatta.

Luonnonkivimäinen ulkoasu luo tunnelmaa ja kolmiosaisen pihakiven pinta antaa luonnonvalon vaihtelulle erilaisia vivahteita. Talvihuollossa tulee huomioida pintakuvion korkeuserot.

Pihaunelmat on tehty toteutettaviksi, yksi pihakivi kerrallaan.

Olipa pihasi sitten tyyliltään klassinen, nykypäivän pelkistetyn moderni tai kaikkea siltä väliltä, Lakan pihakivikokoelmasta löydät varmasti juuri sinun pihallesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Tuotteet: