Lakka kivitalot, paras kivitalo Vantaan asuntomessuilla

LakkaLaine, Vantaan asuntomessut 2015

 

Paras Talo, Paras Piha

Lakan Betoni Oy:n 50-vuotis juhlavuoden
huipentumaksi upea LakkaLaine voitti sekä
Paras Piha että Paras Talo 
yleisöäänestykset
Vantaan asuntomessuilla 2015. 

Lämmin Kiitos kaikille äänestäjille!
Yleisön äänestämänä Paras Talo -titteli maistuu
kaikkein makeimmalta!

Voit tutustua monumentaarisen kauniiseen LakkaLaineeseen alla olevista kuvista ja videosta.

Lakka PARAS Talo ja Piha

LakkaLaine – rakentajan tarina

Kun harvinainen tilaisuus asuntomessualueelle rakentamiseen tarjoutui, ei perheenisällä ollut mahdollisuutta kieltäytyä. Uusi talo ja täysin valmis ympäristö rakentuisivat vuodessa täysin valmiiksi ja lasten koulutkin säilyisivät ennallaan – tarjolla oli siis täydellinen paketti.

Perhe halusi toimivan, avaran ja skandinaavisen omakotitalon. Lakka Kivitalon sijoittuminen jakaa tontin julkiseen etupihaan ja avaraan muurilla suojattuun oleskelupihaan. Asuntomessut 2015 Lakka Kivitalon arkkitehtisuunnittelusta on vastasi Arkkitehtitoimisto Lassila & Co Oy ja talon pääsuunnittelijana toimi Rakennustaito Haavisto Oy:n Anssi Haavisto.

Asuinneliöitä talossa on 287 m² ja se on suunniteltu viidelle asukkaalle. Talon kahdesta kerroksesta löytyy yhteensä kuusi huonetta, keittiö, kaksi kodinhoitohuonetta, sauna, varasto sekä autotalli.

Tutustu LakkaLaineeseen videolla

Materiaalina kivi, totta kai

Talon runkomateriaalina on käytetty Lakka Kivitalojen perusperiaatteen mukaisesti kiveä, ulkoseinän pintamateriaalina asuntomessujen esittelyasunnossa on käytetty tyylikästä ja ammattitaidolla suunniteltua Lakka -rappauslaastia. Lakka rappauslaasteja on tarjolla useita erilaisia, joten niistä löytyy juuri oikea valinta talon kuin talon pintaan.

Ekotehokas Lakka Kivitalo on kestävä valinta 

Perheen uudessa kodissa on panostettu paitsi mukavaan ja käytännölliseen asumiseen myös ekotehokkuuteen. Talon lämmitysmuotona on maalämpö ja aurinkokeräimet. Lämmönjako talon sisällä hoituu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talon jäähdytys tapahtuu lattiaviilennyksellä.

Kuvia LakkaLaineesta