Avoin työpaikka: Tuotantoinsinööri Forssaan

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 110 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka-tuoteperhe, joka pitää sisällään kuivatuotteina myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, pihakivet, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2018 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli 32,5 M€, liiketulos 2,2 M€ ja omavaraisuusaste 64%. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

 

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Forssan kuivatuotetehtaalle.

Tehtävänäsi on tehtaan tuotannon ja kunnossapidon johtaminen, materiaalitilaukset, laadun varmistaminen sekä tiivis yhteistyö myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Edellytämme sinulta hyviä esimies- ja organisointitaitoja-, paineensietokykyä sekä aiempaa kokemusta teollisuuden parista. Kuivatuotetehtaisiin tai valmisbetoniasemiin liittyvä aiempi kokemus ei ole edellytys, mutta antaa hyvät lähtökohdat työn nopeaan omaksumiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös englannin kielen osaamista ja matkustusvalmiutta muihin Lakan tehtaisiin ja ennen kaikkea aitoa halua edetä uralla haasteellisimpiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Henkilönä olet aktiivinen, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Pystyt myös hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi Kone-, prosessi tai betoniteknologian insinööri tai DI.

Tarjoamme tehtävän alalla tunnettujen tuotteiden parissa, kehitys- ja etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä, mukavat työkaverit sekä̈ erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 4442478. Lähetä hakemuksesi ja Cv:si palkkatoivomuksen kera 03.02.2020 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.personnel.fi

<< Takaisin