Laskutus

Lakan Betoni Oy on siirtynyt vastaanottamaan laskuja sähköisesti verkkolaskuna. Tarkoituksemme on tehostaa ja nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä sekä varmistaa virheetön ja oikea-aikainen maksatus, joten toivomme Teidän jatkossa lähettävän laskunne meille verkkolaskuna.

Laskusta on käytävä ilmi tilauksen tehneen yksikön ja tilaajan nimi ja ostotilauksellisissa laskuissa ostotilausnumeromme, jotta lasku voidaan sähköisesti reitittää mahdollisimman nopeasti laskun tarkastajalle/hyväksyjälle. Laskuttajaa on pyydettävä merkitsemään tämä tieto laskuun. Jos tilausnumeroa ei ole kenttä jätetään tyhjäksi.

Verkkolaskujen lähetys

Nimi

Lakan Betoni Oy

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus

003701681311

Välittäjä

CGI Oy

Välittäjän tunnus

003703575029

Y-tunnus

0168131-1

 

Aloittaessanne verkkolaskujen lähettämisen meille, toimikaa oman verkkolaskuoperaattorinne antamien ohjeiden mukaisesti. Olemme tehneet sopimuksen verkkolaskujen välityksestä Nordea Pankki Suomi Oyj:n, OKO Pankki Oyj:n ja Danske Bank Oyj:n kanssa.

Toivomme, että ilmoitatte alla esitetylle yhteyshenkilölle, kun olette lähettäneet meille ensimmäisen verkkolaskun. Tarvittaessa saatte häneltä myös lisätietoja.

Yhteyshenkilömme:

  • Kirsi Lehtovaara, 020 7481 220

Mikäli Teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, toivomme Teidän lähettävän paperiset laskut alla olevalla osoitteella:

Laskutusosoite:

Lakan Betoni Oy
PL 42
80101 JOENSUU