Avoimet työpaikat: Talouspäällikkö

Haemme Joensuuhun pääkonttorillemme Talouspäällikköä. Tehtävä edellyttää monipuolista käytännön kokemusta ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä pk-yrityksessä. Hallitset kirjanpidon käytännöt ja operatiivisten lukujen tulkinnan. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet yhtiön johtoryhmän jäsen. Lisäksi toimit yhtiön hallituksen sihteerinä.

Tehtäväsi on vastata yhtiön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Toimit taloushallintotiimin esimiehenä. Osallistut myös yhtiön rahoitus- ja vakuutusasioiden hoitamiseen.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi KTM ja sinulla on useamman vuoden kokemus taloushallinnosta sekä esimiestyöstä. Arvostamme controller-henkistä asennetta ja halukkuutta toimintojen ja sisäisen laskennan kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, mukavat työkaverit sekä erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Hakemukset palkkatoivomuksineen voit lähettää osoitteen www.personnel.fi kautta, viimeistään 15.12.2017 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pertti Halonen puh. 0400 655 791 tai Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478

<< Takaisin